Rabu, 2 Februari 2011

MAMA SEAFOOD kat rawang sedap giler


sejak aku kerja ni, aku ni jadi cerewet dalam pemilihan makanan.. hahaha cam ne tak makin bambam :P ye laa terasa rugi kalo bayar mahal tapi rase cam "cekodok penyik" huuiissshh.. memang rugi kan. then lagi laa kalo service tak serupa bikin, memang panas plus menyirap kalo kite order dulu orang lain yang dapat dulu.. per???? nak tengok awek cun dulu baru korang nak bagi??? aku ni tak cukup cun ke untuk dapat dulu hah???????????

ok. bertenang.relax. kepehal berangin lak tetiba?? hahaha. biasa la aku agak beremosi 2 minggu ni. hmm harap semua tu akan berakhir.

ok. tutup cerita marah2. ekceli aku nak cerita tentang masakkan dan makanan aku makan kt hometown aku. rawang (tempat tinggal aku sekarang wif family) . MAMA SEAFOOD resturant siyes sedap makanan nye kat sana. tengok pekerja kat sana tu. diorang masak ala2 style thailand. memang sedap giler. Aku ada belanja family aku makan kat sana sebulan sekali.suke ayah mama dan adik beradik aku.Kenapa tak tiap2 hari kata sedap kan?? kalo tiap2 hari mampuih bandkrup aku . hahahaha


yang ni aku makan dengan ehem2 baru2 ni. harga?? cukup la aku cakap berbaloi dengan service serta rase masakkkan nye :)

ada aku cakap sedara mara ngan kengkawan opis ajak makan sana sedap.. masing2 kata jauh laa.. jalan jem laa.. bile aku cakap yang aku nak belanja laju lak diorang kata setuju tanpa bantah.. eeiii geram lak. :P

aku kat luar sekarang ni. menemani someone kat BMI gombak. sejam dalam kete ni. update laa blog ni agar tak bersawang lagi =)

2 ulasan:

ninie berkata...

Mhal tak ?

ninie berkata...

Mahal takk ?