Sabtu, 24 April 2010

nak join prom nite jugak :'(


lama tk update belog, memandangkan sibuk dengan kerja plus tak ada idea nak tulih pe.. hehe..
adik pulak sibuk dengan aktiviti prom nite untuk kolej dia,sonok betul.. mane tak nye dia pau kakak nye untuk beli dresses.. huhuhu

apa itu prom night???? meh kite tanye incik wikipedia

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


In the United States and Canada, a prom, short for promenade, is a formal (black tie) dance, or gathering of high school students. It is typically held at the end of junior and/or senior year. It figures greatly in popular culture and is a major event among high school students. High school juniors attending the prom may call it Junior Prom while high school seniors may call it Senior Prom. In practice this may be a combined junior/senior dance.

The British synonym for the North American event would be Leavers' Ball, Leavers' Dinner, Formal or, informally, Leavers' Do. This is closer to the Australian description, although in the UK, some schools have called the above events proms. In Canada, Ireland, and Australia the termsGrad or Formal are most commonly used and the event is usually held for those graduating high school or middle school. In Ireland, the event is also known as the Debs, which is derived from Debutante.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



Rasa teringin nak join, nak join seolah-olah di majlis tari, (macam cinderella, pas tu buat tertinggal kasut.. haahahaha) tapi apakan daya, kite ni dah habis belajar, dan kat opis pun tak ada nye dinner2 sedemikian..huhu

ni yang dah start nak berangan ni.. pakai make muke ala2 baby doll + barbie .. mesti momel macam ni kan.. hehe






teringin benor nak pakai baju ala2 princess ni.. haiii.. bila kah dapat pakai kan..huhu.. tak per. nanti dah kawin nak try pakai jugak lah.. hahahaha (sambil angkat kening~~)

k lahh... sekian :)

4 ulasan:

sebelas berkata...

wahh malaysia pun ade prom nite erk :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

~kuyam~ berkata...

jgn risau cik wanie..kawen t pakay cantik2 gaun yg tebal2 tu..huhu~
sy pun teringin sbnrnye :DDD

dayangredzuan berkata...

btul ckp cik kuyam..tyme kawin nnti boley je pakai dress2 sedemikian..

*hye ini merupakan kunjungan pertama saye..

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

sebelas : kat mlaysia boleh buat but da btasan :)

cik kuyam : teringin kn... berbunga2 ht nk pakai.. hihi

dayang : hye dayang.. thnks sudi mlawat.. :)