Ahad, 23 Mei 2010

Shahir.. you are the best from the best :)



terpana + terkesima tengok konsert final AF8 semalam.. seronok betul dapat tengok student favorite i buat persembahan, sapa lagi kalau bukan shahir, sangat comel bukan :P kan besh kalau berada kat sana semalam, mesti dapat tonton dengan ribuan orang plus dapat rasa gegeran maxima semalam.

tak mahu komen banyak, tapi seronok tengok kesungguhan setiap pelajar buat persembahan. masa adira dan shahir nyanyi, meremang bulu roma aku ni hah bila dengar kelantangan suara mereka.. hehe.. Bangun je ari ahad ni.. aku open lappy.. n download lagu baru shahir.. besh wooo.. credit for person yang sudi kongsi kat 4shared.com. Berulang kali i dengar tau.. hehe..


Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

(ulang chorus)

Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

peserta yang lain macam adira, iwan, daus n maulana pun best gak.. tapi favorite shahir.. All the best for all of you (^__^)

kata hati : shahir ada berkenan kat i tapi i jual mahal dulu, sekarang menyesal... hahahaaa.. tipu sangat lah tu :p ok.. nak gi basuh baju tata..


2 ulasan:

amar haziq berkata...

kawan sy fan no.1 shahir
sbb shahir klasmet die mase sekolah kt perak;)

jenguk2lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

~kuyam~ berkata...

shahir hensem
tu je
hehe :D