Rabu, 24 Februari 2010

Download cerita korea, Japan dan Taiwan

sekarang tepat pukul 8 pm, pejam celik pejam celik, terasa masa tu sangat pantas kan.. huhu...
tak pernah aku sharing benda yang aku tahu untuk semua..sharing is caring kan... heheheee...

Sapa yang bace entry ni minat cerita korea? Japan? Taiwan?Aku ni jangan cakap lah, sejak dari tingkatan 2 lagi dah minat,dari winter sonata, Autumn in my heart, my love pazzi, full house.. blaa blaa blaa... ) kekadang nak dapat kan VCD atau DVD sangat susah bukan. Tak semua tempat jual. Nak lagi kat area rumah aku kat rawang ni.. Hampeh!! tak ada nak jumpe punya :P

Aku kalau boring-boring mesti tengok by online. nak tahu website mana?? bagi yang tak tahu.. kat MYSOJU.
Mesti ada yang dah melompat-melompat sonok kan.. heheee nampak!!!
http://emo.huhiho.com
(buruk benor arnab jadian ni... hahaha)

try lah tengok, nescaya nak tengok lagi dan lagi dan lagi... bagi yang nak download pun boleh juga... try tengok gambar yang aku captured kat bawah ni



maaf lah tak ada tumbesaran yang sehat kat sini.. (T__T)

pada yang tahu terus kan men'download' dan pada yang tak ada software realplayer 11
sila klik disini.
lepas ini, buka sahaja dekat laman web itu anda boleh dowload. malahan di kat you tube pun boleh..
Selamat mencuba!!!!

4 ulasan:

Armyrule berkata...

kat blog saya pun ada gak, baru je post..huhuhu..tp satu je la...klu berminat meh le singgah

sweet.ants berkata...

hehe
dr smlm dok mdwload hana yori dango2 tp penat laa..byk giler
copy kat mber je laa..

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

Army @ dah terjah blog awk.. :)

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

sweet.ant @ tak per kne sabar tu.. hehe