Selasa, 29 Disember 2009

itu bukan milik dan hak kekal saya

Terpesona kejap melihat cup cakes di blog kak suhana ni, tiba- tiba terlihat nama sendiri di ats permukaan kek tu, yaa nama saya ada diatas kek yang sangat comel itu, tapi siapa Jai tu?? hehe... His not mine okey.. orang lain tu, dan nama saya sama macam gurl friend dia kan..





Cantik kan.....but, i wanna it.. bila lah kan.. huhuh

2 ulasan:

The Pinky Berry berkata...

wanie..i excited nak congratulate u..huhu :)

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

hehe.. ni mesti u tak habis baca kan, not for me r dear... :(
gmbr tu grab dari blog org.. hehe