Sabtu, 26 Disember 2009

TQ so much...


semalam saya dapat masej kat fb dari someone yang tak dikenali, tak sangka ada jugak yang membaca blog ini sekadar mengisi masa lapang, even dia tak memberitahu sapa dia, but I appreciate it, because ada juga yang menjengah blog yang sangat comel ni, hikhik... (perasan jap :P ) Beliau ada kritik tentang penggunaan kata nama, ye lah dalam blog ni saya guna perkataan "aku" dia cakap tak kena ngan rupa yang comel ni.. hikhik.. (perasan lagi.. :P) dengan hati yang baik ni, dengan ini, saya tak akan menggunakan perkataan tu lagi huhuu.. tq sebab bagi teguran,

terima kasih picture yang tak terhingga kawan-kawan, pada yang dikenali mahupun tak pun tak dikenali sebab sudi melawat blog ni saya ni, dah jadi diari sekarang, mula-mulaingat kan nak private kan tapi dapat sokong padu semangat nak buat dan buat dan buat lagi,

Lepas ni, saya akan sentiasa update kan cerita saya menarik sepanjang minggu untuk bersama... k.. dadaaaaaaaaaaaaaaa (^___^)

2 ulasan:

The Pinky Berry berkata...

hi..i tak jumpa plak shoutbox..i nak bgtau..lagu kat blog u ni..layan giler..sedih pun ada..huhu :(

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

hi... i tak buat lgi shoutbox tu, but nnti dah ada boleh bg komen2 kn.. (^_^)
lagu yang i bubuh tu, melambangkan hati i ni.. :(