Jumaat, 18 Disember 2009

jom tengok wayang..


dua minggu lepas... cerita ninja assasin jadi pilihan halwa telinga dan mata ku untuk saksi kan "Rain" dilayar perak...yang sememang nya aku ni diantara peminat fanatik beliau selepas kemunculannya menerusi drama tehebat korea "FULL HOUSE" ... kiut sangat2 ... dari seorang lelaki yang sangat angkuh berubah selepas jatuh cinta pada gadis yang pada mulanya beliau benci sangat2...

korean-drama-full-house-poster-1

Memang tak rugi tonton cerita baru rain ni...filem yang bagus untuk ditonton dan sarat dengan aksi2 serta tumpahan darah, terus terang aku kata kan yang mata ni seolah-olah tak mahu berkedip sebab tak mahu terlepas setiap babak .. chewah.. hehe lakonan dia boleh dikatakan bakal menandingi Jackie chan satu hari nanti... hahaha... apa-apa pun kedua2 mereka mempunyai tarikan dan peminat yang tersendiri


jeng jeng jeng... klip video atas ni adalah filem yang bakal ditayang kan tahun hadapan.. kalau korang nak tahu kedua2 pelakon ni adalah antara pelakon bollywood yang aku minat..sapa lagi kalasu bukan shah rukh khan dan kajol..aku minat diorang sejak dari cerita baazigar, dilwale dulhania le jayenge, Kuch kuch hota hai dan kahbie kushie kabhie gham... hahaha..
kali ni pe lah jalan cerita nya untuk filem "my name is Khan" ni.. tak sabar nak tengok ..

Click to view full size image

Click to view full size image

jangan tak tahu yang aku ni memang minat cerita hindi... Semua nya sebab ayah lah..ayah yang didik anak nya tengok cerita hindustan setiap hari sabtu pukul 2 petang kat TV3, kalau ikut kan, manelah aku minat sebab tak paham pun sepatah ayat kat cerita tu.. but sekarang dah teror cikit k... 1 hari nanti pasti akan ku jejak kaki ni ke mumbai.. Honeymoon??? opsss.. mana leh gtahu kenapa.. hehe..
ooh.. yaa.. cerita ni akan keluar masa bulan dimana harijadi aku akan tiba.. hehe...
February lahh... hehe

1 ulasan:

erin myth berkata...

uishh cite industan kew wanie???
biaq betoiii...ri tu g tgk santau
yg sgt menyantaukan...hehe seram