Isnin, 21 Disember 2009

Sorry to All..

Sorry Myspace Comments

semalam.. hari yang memenatkan aku...sebab mentelaah kerja sampai larut malam. kalau boleh aku tak mahu menyusah kan orang disebab kan kerja aku sendiri. if i know everything i can do it by own... but i'm still in learning proses, sorry too my bos, siva yang terpaksa aku ganggu nye walaupun bukan office hour dan semalam pun dia ada upacara kematian makcik nya.. sanggup bersabar dengan kerenah aku,sorry siva .. dan ganesh pulak, officemate, yang terpaksa menangguh kan waktu untuk balik awal.. semata2 teman aku, dan alasan aku nk ajar dia, tapi.. sebenarnya.. aku perlu kan teman untuk tolong aku buat migration..huhu.. sorry ganesh coz take your time.. bukan tak mahu ajak mai, hana, atau devaki.. tapi.. masing2 ada kerja yang nk dibuatkan..huhu.punya lah penah semalam dari pagi bawak ke petang dan dari petang bawa ke malam, bayang kan habis je buat kat office aku sambung balik buat kat rumah,dah lah jauh aku datang, dari rawang ke TTDI yang mengambil masa 2 jam setiap perjalan pergi dan balik, bukan mengeluh tapi beritahu tau.. huhuhu.. semalam pergi kerja pun sebab aku nak minta autograph dari siva.. eh2 bukan signature lah, dia bukan artis .. hehe, yelah.. untuk aku nye claim ni,n then tak balik sebb stay untuk migration ptg tu jadualnye pulak lepas office hour, customer janji kul 5:30, tuptup ubah planning pukul 6 pulak.. adeh, rugi masa je kan..
(T_T)

En Faizul aku nya PM untuk project KPJ pun sanggup turun padang dengan fse, sama2 try settle kan issues arise masa migration,kesian kat dia terpaksa standby sampai lewat malam, dan aku pulak.. kul 9:30 dah cabut balik umah... huhuhu.. sorry to en faizul.. SFC team pon standby jugak, hampir bergaduh aku ngan bala, sebab dia tak sabar2 nak balik, memang patut pun dia nak balik awal, sebab OT form yang aku isi, sampai kul 8mlm shaja tapi terlebih schedule pulak sampai pukul 10:30 baru dia balik , tapi sebenar nya diorang tak boleh balik selagi tak settle kerja diaorg... sorry to you and your team, really appreciate your cooperation and patient during migration last night.. kita kawan kan.. ok.. (T___T)Sorry Myspace Comments

Memang malang nasib aku semalam, laptop wat perangai pulak, merajuk agak nyer, mana tak nya,on kan dia dari pagi sampai malam. Kalau lah dia hidup mesti dah meraung penat, panas, sampai nak termuntah agaknya ,huhuhuhu... sorry laptop, hanya kau peneman aku semalam even tugas mu tak dapat diselesaikan sepenuh nya, tapi aku puas hati menggunakan engkau selama setahun setengah tau,siva cakap semalam, dia akan request kan aku ngan laptop baru .. dah laptop ni cam ne ??? akan dipulang kan balik.. uuwaaa sedih nya, tak dapat jumpa dia lagi pas ni.

sorry kat rin gak, sapaa dia??? kawan officemate aku yang paling rapat kat office, pejam celik, pejam celik dah dekat setahun lebih kami kenal.. kenapa nak minta maaf??? bukan per, dia nanti nak tender sebab got another job yang lagi bagus untuk masa depan dia.. rin, sorry kalau orang de wat salah n silap selama setahun ni.. nanti kite tak leh selalu jumpa cam biasa kan, tak leh gossip2 gak lagi kan.. hehe... rindu pulak nanti.. huhu (T___T)

dan yang terakhir pada yang amat ku kenali, aku wat salah kali ni, tak pernah aku merajuk sampai tak angkat panggilan dan balas sms beliau.. mula2 aku geram n marah, tapi sekarang dah cool.. janji tak kan garang2 lagi..
Sorry Myspace Comments

Pape pon kita semua kawan kan... sekali lagi minta maaf kat korang semua......................

1 ulasan:

erin myth berkata...

cett wanie ni ape tah
nk ckp "tiada maaf bgmu bole?"
ehehehe...tp kite sti kne spend time togetha ok
da lm xtgk muvie n ronde2..itu musti