Selasa, 5 Januari 2010

Cik bidan terulung.. ahaakssss

Hari ini adalah hari yang sangat membuatkan saya bersa teruja dah hebat.. hehe i jadi super gurl tau today..Sebenar nya sejak malam tadi saya memang badmood dan
terkejut sesangat,http://emo.huhiho.com
sebab internet connection got problem, saya tak dapat guna internet since malam tadi dan hari ini, bukan malas tau.. tapi maxis broadband buat perangai, nasib baik saya dah settlekan tau hari ni, dah pergi maxis center dan baiki.. alhamdulillah...settle satu masalah.. kalau tak settle saya bakar kot kedai maxis tadi...http://emo.huhiho.com hahahahaha isshhh apa lah saya ni, baik zip mulut ni... http://emo.huhiho.com

Eh lari topik pula, yang sebenar nya nak ceritakan pasal kehandalan saya membidan kan kucing, hahaha itu pun nak kecoh kan, bukan apa pertama kali berlaku dalam hidup sendiri tu macam nak heboh kan sahaja..

Pagi tadi masa sedang rajin melipat kan tetiba dia merengek, saya ingat kan dia mahu makan tapi.. bukan .. saya tengok dia macam meneran sesuatu, "eh kebenda kucing aku ni", tu ayat pertama yang terkeluar dari mulut saya ni, " dia nak beranak ke??" aduh mati lah aku, macam mana nak buat ni, saya pandang muka nini dan buat macam muka confident sebenar nya cuak woo~~ tak tahu nak buat macam mana.. http://emo.huhiho.com
Ambil kain dan kotak besar... anak kucing yang chumel tu keluar setiap 20 minit.. saya kira satu per satu...1.. 2.. 3 dan 4.. yaaa ada 4 ekor kesemua nya, banyak kan.. sekarang saya dah ada 10 ekor kucing kat rumah ni, adeh ramai deh... tak sampai hati buang dan pisah mereka.. huhuhu sayang sampai bila-bila.. malam ni nak fikir nak bubuh nama apa untuk si chumel saya itu..http://emo.huhiho.com

1 ulasan:

erin myth berkata...

reen suggest letak name mika.chika.rika.wika.lika.

hehe x pon.google je name2 best.g senang kan :)