Sabtu, 23 Januari 2010

Sesi bergambar bersama si kenit di hujung minggu..

Bangun pagi, tahu-tahu si kenit syirah datang kat rumah, mana mak dan ayah dia? Mesti lah ke sekolah.. because nak urus kan budak-budak darjah 6 terlibat dengan aktiviti motivasi.

Mula-mula my mom tak bagi adik saya pergi sekolah memandang kan sekarang ini banyak betul kes kematian budak-budak semasa melakukan aktiviti mahupun motivasi sekolah. Sebagai contoh jambatan runtuh kat perak tu…Sebelum pergi motivasi tu yangdiadakan di Ulu Yam, guru besar sekolah adeq saya call untuk mintak kebenaran dasyat tu pujuk rayu memandang kan haya 2 rang pelajar tahun 6 yang tak ikut. Huhu…Akhir nya mak saya akur.

Pagi-pagi dah kena layan kerenah dia, dia suruh kita ambik gambar dia, dan dia nak posing... nyampah.... ngada-ngada je erk... hehe...

apa-apa pun meh lah layan sesi photo shoot dengan si momot ni...... :P

Ni lak cara dia mengajar kita untuk memakai cermin mata dan bergambar…

Sooooo… sweet………


"Mula-mula setting tepon ni, kena ada flash tau"


"pas tu pakai cermin mata macam ni jangan bagi kena hidung tau, T tumbuh jilawat" :P


"wat muka chumel2, supaya ramai jatuh hati"


"auuww chakkk.. dah bersedia untuk posing... hehe"


"bila dah siap bergambar.. tengok lah hasil nyer... "


video

bila dia dah penat bergambar tahu-tahu tido pulak dia ni.... chumel jer.... (^_^)

dah-dah wanie, mama suh pergi masak... (T_T)

2 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

cumei~

Pinky Angel berkata...

amboi..kecik2 dah pandai berposing dpn kamera!;)