Ahad, 24 Januari 2010

Makan Janin bayi???????

Sangat kejam dan tak berhati perut!!!!!! Tu yang dapat aku katakan lepas tengok e-mail member aku hantar pagi tadi.

Apa ya nak beritahu yang sebenar nya???

Meh tengok picture-picture bawah ni dulu. tapi pada yang lemah semangat jangan tengok tau.. (T__T)

janin bayi??

apa dosa insan ini, sampai korang buat dia macam ni

masak kat air yang mendidih, kesian betul baby ni

Brief translation: Shocking news circulated in China .

A town in Canton is now on trend taking baby herbal soup to increase health and sexual
performance/stamina. The cost in China currency = approx $4000. A factory manager was interviewed and he testified that it is effective because he is a frequent customer.It is a delicacy whereby expensive herbs are added to boil the baby with chicken meat for 8 hours boiling/steaming. He pointed to his second wife next to him, who is 19 (he is 62), and testified that theyhave sex everyday..
After waiting for a co uple of weeks, he took this reporter to the restaurant when he was informed by restaurant Manager that the spare rib soup (local code for baby soup) was now available. This time, it was a couple who have 2 daughters and this 3rd one was confirmed to be daughter again. So the couple aborted the baby which was 5 months old. Those babies close to be born and die naturally costs 2000 in China currency. Those aborted ones cost a few hundreds in China Currency.
Those couples who did not want to sell dead babies, placentas can be accepted also for couple of hundreds. The reporter making comment that is this the problem arise from Chinese being taking too much attention in healt h or is the backfire when China introduced one child in a family policy (since majority prefers to have male babies and those poorer families need ended up selling their female babies.)

Ianya benar-benar berlaku kat China, bukan kat malaysia. tak sayang ke kat bayi yang nak lahir kat dunia ni, tengok pun dah lengkap bentuk manusia, ada tangan, kaki, badan muka hidung...

tak ada benda lain ker yang dioarang ni nak makan, Memang benar lah dunia ini nak kiamat. sedey aku bila tengok gambar-gambar ni. takkan tak ada herba dan ramuan lain untuk kesihatan.. entah lah... (T___T)

7 ulasan:

Armyrule berkata...

Ya Allah, nauzubillah...x patut wei...keji gila sapa yg makan tu...

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

tahu tk per... tu lah budaya luar.. maen mkn jer .. (T__T)

♥♥syahadah♥♥ berkata...

pelikla derang ni ..cannibal

ejaa berkata...

eee...ape ni.
huhuhu tak geli ker..
huhuhuhu
siyes nak muntah :(

pudding pie berkata...

siyes, meromang seluruh badan
herbs bende kalau dibuat dari manusia gak

erin myth berkata...

sekalipon saye ni kureng interest ngan kanak2 tp xde lah smpai sanggup mkn sup janin baby semata2 for sex!!!ridiculous and nonsense!

Mohd Fahmi bin Hussain berkata...

mak aii..ni bkn org yg mkn nie..syaiton ni!