Sabtu, 16 Januari 2010

Contest "Serlahkan dirimu"

semalam saya baca 2 kali link from pinkypwincess,cik pinky ajak join contest "Serlahkan Dirimu". Menarik bukan.. 4 kali saya blogwalking kat blog beliau.. hehe dasyat tu, sebenar nya teragak-agak nak join.. maklum lah tak ada gambar peribadi yang menarik perhatian untuk dijadikan pertandingan.. waduh.. skema ke ayat..


Layak ke saya join erk... hehe.. ish.. apa ni cik wanie tak baik cam tu.. semua layak bukan.. akhir nya saya tewas, dan terus menjadi follower beliau, tak sangka i yg ke #100 macam petanda baik je.. hahaha...dis is my first contest .. tak mengharap kan pun totally menang but kalo menang ape salah nya.. hehe..

saya tertarik dengan produck ini.. ampoules ingin tau sila klik sini

meh saya baca kan syarat-syarat nya di petik dari blog beliau (^_^) :-

1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri.

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye)



3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda

4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak.. ;)

5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Didalam entri anda juga perlu ada backlink ke blog saye ini

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri.

7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya.

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it!

Tarikh tutup :15-02-2010

dan ini picture yang di pertaruhkan.. (^_^)



Kalau bicara tentang maslah kulit berminyak, jerawat tu perkara biasa kan tiap-tiap bulan dan tiap-tiap bulan dan kalau boleh nak kecikkan liang pori-pori dan menegangkan kulit..

check jap dah penuhi syarat lum
  1. ada blog sendiri ( memang ada pon)
  2. contest banner ( pon dah ada kat left side)
  3. masuk kan pinkypwincess dalam blog list ( dah ini bukti nya..)
  4. follower?? dah jugak...
  5. buat entri?? (yup.. ni lah dia...(^_^)
  6. gambar dan masalah kulit seperti diatas...
Rasa nya semua dah lengkap... doakan kejayaan saya... ahakzzz aminnnn...
sekian...

4 ulasan:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ berkata...

hye!sy dtg utk terjah..ok,sume syarat dh cukup..thanks for joining!ajk kwn masuk skali eh..
and gudluck!

cik EPAL berkata...

good luck :)

wanie™ ◕‿◕。ღ berkata...

pwincess syaqeera & cik Epal: Tq... (^_^)

erin myth berkata...

wahhhhhhh
wish u best of luck wanie!!!!!
sti leh menang punyer ;p