Sabtu, 7 November 2009

PUTUS CINTA...??????????


"If I hate you soo much ... why do i still love you...??

Statement yang sgt panas untuk entry mlm ni....aku gaduh ngan bf aku ker?? huhuhu... mne ada tau...
kami tk pnah gaduh... tpi klo majuk2 manje tu ada r.. kekadang aku ni jer yg saje cari pasal.. dgn harapan aku dipujuk.. dush2.!!!! aku kn mmg kjam.. tpi kejam yg sgt baik hti... hahaha... cm pelik jer ayat tu... :P

sometimes.. I laugh then smile to hide my pain

korang selalu tgk aku happy jer kn setiap mse, saat, minit, waktu n ketika... tpi korank tak thu.. aku pon pnh gak putus cinta.. sedih wooo... 5 kali I lost my love.. tpi sume bkn mistake aku...
mgkin aku ni tk secntik pada mereka kot..lgpon pn cinta tu.. mne leh pakse2 kn... btul ckp mama aku dulu...

" senang nk lafazkan kata cinta... tapi untuk lepaskn nye... mkn masa..sebb
sekali jatuh cinta harapan kita untuk selama nya...."

Kekadang mama aku ni power gak dlm bab2 ni... sebab... aku tk pnh nk rahsia kn pape dari dia..tntng aku ngan kengkawan aku.. sume aku cerita... aku anggap kn mama sebagai kawan yg pling setia dgn aku..tk kira r time aku ngah sedih ker... mahupon gmbira.. mesti nk kongsi ngan dia...

Sume org tak mahu ngar kata2 keramat mcm ni...

"KITA BERPISAH jee" , "AWK TAK LAYAK LAGI BUAT SAYA", "SAYA TAKDE PERASAAN KAT AWK LGI...","SAYA BUKAN LAGI UNTUK AWK.."


klo aku pon tk mo ngar... mcm nk luruh jer jntung ni...
rase nk mati pon ada... korank bayang kn r ,.... klo bercinta bagaikn nk rak 4, 5 thn... last2 cinta putus ditgh jln...

Pe pon... aku sentiasa doakan kbahagian yg aku miliki sekrg.. n aku harap.. cinta yg kami bina ni akan berakhir smpi dpnghujung nyer...that's mean.. ke jinjang pelamin.. n ke anak cucu..
aku dah pnt dah cari ... aku tk mo mase yg ada ni sia2 jer...sbb umur kite ni bkn mkin lame makin mude... tpi bertambah tahun demi thun...
buat kawan2 ku...aku doakan korang pon cm tu gk... yg pnting.. yg lupe jmput aku mse korang kawin..

huhuhu.. sedihnya..
"Sgt touching mse ni.... (T______T)"

2 ulasan:

reen doo berkata...

wuuuu sedey nyer menyayat hati

qaaf berkata...

wanie~
huhu,br je kehilangan ny..b'akhir sebuah cter,b'mula episod baru dlm hdup ku..-_-