Khamis, 5 November 2009

Pagi Yang Kecoh..???

selmat pgi sume....ermmm.... mse ni.. korang msti tdo lgi kn.. aku pepgi dah bgun... yer r ... bju nk gi kje pon tk gosok2 lagi... huhu..per aku buat seawal 5:30 pgi ni???? haaa ... aku bru pas mndi ni... wangi dah ni...
biasa r .. name WANIE kene r WANGI... ( dasyat tul statement akuu ni...) :P
aduh2.. nk pki bju per yaa
habis aku terabur kn bju dari almari,.. tk thu nk pkai bju warne per.. mmg BUNTU...
alaaaa... dah kms dah pon... jgn ingt aku ni pmalas k...

Last2 aku teringat bju yang aku beli pas meeting kt TM ari selasa lepas.. hehe... ok2.. pkai bju ni jer laa..
aduh.. pgi2 lgi... mood mkcik aku tk baik..knp yer ngan mkcik aku?? datang bln ker?? opsss... tk de r.. semlm k jer aku tgk... oooo .. bru aku thu..anak dia wat perangai rupe nyer... puas dikjut 10 kli... jawapn nyer "OK ORG BGUN LAH NI.." tapi tk gak..bgun2 pon.. last2 kene piat dek telinga tu... haaa jgn slh kn kakak wanie...tadi daah gerakkn tau... huhuhu.. korang dendam ngan aku.. tk mo aku blnje aiskrim untuk korang... :(

Smbil tggu bang subuh yg bakal mnjelma... bkk jap FACEBOOK ...emm.. aku nk tgk keadaan restoran aku ni cm ne.. hahaha.. nasib baik mknn yg di masak tk basi.. klo tak wat hbis duit jer.. nk beli menu bru...haii... tgk r... aku ni mjude2 dah ada restoran sendiri...
siap ada 2 lagi.. jgn jelous.. :P

yea2.. today is friday...
last day b'4 cuti... nk gi mne r yer.. sok..?? tkper2.. nnt buat planning... (^_^)

akhir nyer siap pon aku ber'make up ... ni r hasil nyaa.. hahaha...


Mak cik ckp..."wanie.. ko ni nk gi kje ker dating ni.. bkn main bju kau ngan make up ko tu..."
aku pon dgn bangga nyer ckp laaa... "alaaaa acik nomi.. wanie kn mmg gini... "
aper aku kesah.. yg pnting niat tu nk gi kje tau.. huhu...

k laaa nk gi kje ni.. nanti smbung lgi...
tataaaaaa (^______^)

1 ulasan:

reen doo berkata...

wakaka..wanie memang cm tu..kan nanti die nak jadi RATU..huhuu jgn jadik hantu yerrr